Sussie Eriksson – 8 juli 2023

Vem är Sussie Eriksson?

Sussie Eriksson, känd för sin charm och sprudlande personlighet, är en av Sveriges mest älskade underhållare. Hon har bländat svenskarna med sin talang inom både sång och skådespel, och förblir ett bekant och uppskattat ansikte inom svensk scenkonst och TV.

Vad är Sussie Eriksson känd för?

Sussie Eriksson är känd för sitt mångsidiga arbete inom underhållningsbranschen. Från hennes roller i musikaler till insatserna i humoristiska TV-program, Sussie är synonymt med stjärnstatus i Sverige. Kanske mest älskad för sina roller i Lars ”Lasse” Åberg’s tecknade filmer om ”Sällskapsresan”, där hon lånar ut sin röst till flera karaktärer, har Eriksson’s rika karriär cementerat hennes plats i hjärtat av svensk populärkultur.

Var bor Sussie Eriksson?

Sussie Eriksson, med sitt hektiska schema och ständiga engagemang, bor i Stockholm, landets pulsåder för konst och kultur. Det är härifrån hon fortsätter att skänka Sverige med hennes obestridliga talang och karisma.

När är Sussie Eriksson född?

Sussie Eriksson föddes den 20 juli 1957. Hennes långa och framgångsrika karriär inom underhållning har spännat över flera decennier, med varje år som stärker hennes plats som en ikon inom svensk underhållning.

Hur ser Sussie Erikssons familjesituation ut?

Sussie Eriksson är känd för att hålla hennes personliga liv privat. Men det är känt att hon är mor till två barn. Trots pressen som kommer med att vara en känd person, har Eriksson lyckats skapa en balans mellan sitt arbete och sitt familjeliv.

Har Sussie Eriksson sommarpratat innan?

Nej, Sussie Eriksson har inte sommarpratat innan.

Vem sommarpratar logga

Vårt uppdrag är att förse den svenska radio- och poddpubliken med intressant fakta, bakgrund och information om sommarpratarna i programmet "Sommar i P1".

Följ oss gärna på Facebook!