Judith Gough – 26 juli 2023

Vem är Judith Gough?

Judith Gough är en framstående diplomat som har gjort betydande bidrag inom det internationella politiska samfundet. Med sin expertis och engagemang har hon arbetat för att främja fred, stabilitet och samarbete mellan länder och regioner.

Vad är Judith Gough känd för?

Judith Gough är känd för sitt arbete som diplomat och ambassadör. Hon har haft flera viktiga positioner inom diplomati och har representerat sitt hemland, Storbritannien, samt arbetat internationellt för att främja diplomatiska relationer och samarbete.

Var bor Judith Gough?

Judith Gough har tjänstgjort på olika diplomatiska uppdrag runt om i världen. Hon har haft roller i flera länder och har arbetat för att stärka diplomatiska band, främja fred och utveckla samarbetsprojekt.

När är Judith Gough född?

Judith Goughs födelsedatum är inte offentligt tillgängligt. Det är vanligt att personliga detaljer som födelsedatum inte alltid delas av offentliga personer, särskilt när det gäller diplomater och personer inom internationella relationer.

Hur ser Judith Goughs familjesituation ut?

Information om Judith Goughs familjesituation är inte allmänt tillgänglig. Diplomater tenderar att ha ett privat liv och hålla sitt personliga och professionella liv åtskilt. Fokus ligger oftast på deras diplomatiska uppdrag och prestationer.

Har Judith Gough sommarpratat innan?

Nej, Judith Gough har inte sommarpratat innan.

Vem sommarpratar logga

Vårt uppdrag är att förse den svenska radio- och poddpubliken med intressant fakta, bakgrund och information om sommarpratarna i programmet "Sommar i P1".

Följ oss gärna på Facebook!