Maja Nilsson Lindelöf – 14 juli 2023

Vem är Maja Nilsson Lindelöf?

Maja Nilsson Lindelöf är en känd svensk influencer, entreprenör och författare. Maja har blivit ett känt namn både i Sverige och internationellt för sin engagerade närvaro på sociala medier, sin affärsverksamhet och sitt äktenskap med den professionella fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf.

Vad är Maja Nilsson Lindelöf känd för?

Maja är mest känd för sitt arbete som influencer, där hon delar inblickar i sitt liv, mode och skönhetstips. Hon är också grundare till klädmärket MJNX, som hon driver med stor framgång. Utöver detta är Maja författare och har skrivit flera böcker, inklusive ”Duktiga flickors revansch” som har varit en bästsäljare i Sverige.

Var bor Maja Nilsson Lindelöf?

Maja Nilsson Lindelöf bor för närvarande i Manchester, England, tillsammans med sin make Victor Nilsson Lindelöf som spelar fotboll för Manchester United. Trots att hon är bosatt i Storbritannien, reser hon ofta tillbaka till Sverige och delar dessa resor med sina följare på sociala medier.

När är Maja Nilsson Lindelöf född?

Maja Nilsson Lindelöf föddes den 28 september 1993, vilket gör henne till en våg enligt stjärntecknet. Trots att hon föddes och växte upp i Mölnlycke, Sverige, har Maja blivit en internationellt erkänd influencer och entreprenör.

Hur ser Maja Nilsson Lindelöfs familjesituation ut?

Maja Nilsson Lindelöf är gift med fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf. De har varit tillsammans sedan gymnasiet och gifte sig 2018. Paret har två barn tillsammans, och de delar ofta glimtar av sitt familjeliv på sociala medier, vilket ger en personlig prägel på Majas inflytelserika plattformar.

Har Maja Nilsson Lindelöf sommarpratat innan?

Nej, Maja har inte sommarpratat innan.

Vem sommarpratar logga

Vårt uppdrag är att förse den svenska radio- och poddpubliken med intressant fakta, bakgrund och information om sommarpratarna i programmet "Sommar i P1".

Följ oss gärna på Facebook!