Jessie Sommarström – 28 juni 2023

Vem är Jessie Sommarström?

Jessie Sommarström är ett känt namn inom den svenska kulinariska scenen. Hon är inte bara känd för sina inspirerande matlagningsprogram på TV, utan även för sin passion för hållbar mat och för att hon ständigt utmanar gränserna för det traditionella köket.

Vad är Jessie Sommarström känd för?

Jessie Sommarström är framförallt känd som en framstående kock. Hon har gjort sitt namn genom att presentera innovativa och inspirerande recept på tv-skärmen, ofta med fokus på hållbara och lokalt odlade råvaror. Med sin charm och pedagogiska förmåga har hon inspirerat tusentals svenskar att tänka nytt kring mat och matlagning.

Var bor Jessie Sommarström?

Den välkända kocken har sina rötter i det natursköna norra Sverige, men idag bor Jessie i Stockholm. Staden erbjuder henne en konstant källa till inspiration, med dess rika matkultur och tillgång till ett brett utbud av lokala råvaror.

När är Jessie Sommarström född?

Jessie Sommarström föddes den 12 april 1987, vilket gör henne till en stolt representant för generationen av unga, drivna och passionerade kockar som formar den moderna matkulturen.

Hur ser Jessie Sommarströms familjesituation ut?

Jessie är gift och har två barn. Hennes familj spelar en stor roll i hennes liv och de dyker ofta upp i hennes tv-program och sociala medier. Hon menar att det är familjen som ger henne inspiration och motivation att ständigt utveckla sig i sitt yrke.

Har Jessie Sommarström sommarpratat innan?

Nej, Jessie Sommarström har inte sommarpratat innan.

Vem sommarpratar logga

Vårt uppdrag är att förse den svenska radio- och poddpubliken med intressant fakta, bakgrund och information om sommarpratarna i programmet "Sommar i P1".

Följ oss gärna på Facebook!