Om oss

Vilka är vi? Varför har vi gjort denna sajt? Hur har vi fått fram informationen? Allt detta redogör vi för här nedan.

Vilka är vi

Vi är två familjefäder och radioentusiaster som alltid har älskat ”Sommar i P1”. Men vi upptäckte att vi ofta hade svårt att snabbt hitta information om vem som sommarpratade. Det är där idén till VemSommarpratar.se föddes.

Vår bakgrund

Vi har båda bakgrunder inom teknik och datahantering. Detta, tillsammans med vår passion för radio och ”Sommar i P1”, ledde oss till att skapa denna hemsida. Vi ville skapa en plats där andra ”Sommar i P1”-älskare snabbt och enkelt kunde hitta information om varje sommarpratare.

Syftet med vemsommarpratar.se

Syftet med vår hemsida är enkelt: vi vill ge snabb, tillförlitlig och omfattande information om varje sommarpratare. Oavsett om du vill veta mer om en specifik sommarpratare, eller bara är nyfiken och vill utforska, så är VemSommarpratar.se platsen för dig.

Hur vi tar fram innehållet på sidan

Innehållet på vår hemsida är framtaget med hjälp av både artificiell intelligens och mänsklig insats. Vi använder AI för att skanna och sammanställa offentlig information om varje sommarpratare. Därefter granskar vi och bearbetar den insamlade informationen manuellt för att säkerställa att den är korrekt, relevant och lätt att förstå.

Friskrivning mot faktafel

Vi strävar efter att alltid tillhandahålla korrekt information på vemsommarpratar.se. Men vi är människor (och AI), och vi kan göra misstag. Om du hittar ett eventuellt fel på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss. Vi uppskattar din feedback och kommer att göra vårt bästa för att rätta till eventuella fel så snart som möjligt.

Tack för att du tog dig tid att lära känna oss och vår hemsida. Vi hoppas att du hittar vemsommarpratar.se användbar och att du återvänder ofta för att uppdatera dig om sommarpratarna.

Vem sommarpratar logga

Vårt uppdrag är att förse den svenska radio- och poddpubliken med intressant fakta, bakgrund och information om sommarpratarna i programmet "Sommar i P1".

Följ oss gärna på Facebook!