Claes Eriksson – 27 juli 2023

Vem är Claes Eriksson?

Claes Eriksson är en mångsidig och skicklig komiker som har gjort avtryck i den svenska underhållningsbranschen. Han är känd för sin unika humor och sitt bidrag till populära komediprogram och revyer.

Vad är Claes Eriksson känd för?

Claes Eriksson är känd som en av grundarna och medlemmarna i den legendariska komikergruppen Killinggänget. Tillsammans med sina kollegor skapade han en helt ny typ av humor och revolterade mot etablerade normer inom svensk komedi. Killinggänget blev mycket populära genom sina TV-program, sketcher och filmer.

Var bor Claes Eriksson?

Information om var Claes Eriksson bor privat är inte offentligt tillgänglig. Som en framstående och känd personlighet är det vanligt att han har en privat bosättning som han inte delar med allmänheten.

När är Claes Eriksson född?

Claes Eriksson föddes den 2 september 1954. Han firar sin födelsedag varje år och har fyllt år ett antal gånger sedan dess.

Hur ser Claes Erikssons familjesituation ut?

Claes Eriksson har varit gift och har barn. Hans familjesituation har förblivit privat och det finns ingen allmänt tillgänglig information om hans familjemedlemmar eller deras aktiviteter.

Har Claes Eriksson sommarpratat innan?

Nej, Claes Eriksson har inte sommarpratat innan.

Vem sommarpratar logga

Vårt uppdrag är att förse den svenska radio- och poddpubliken med intressant fakta, bakgrund och information om sommarpratarna i programmet "Sommar i P1".

Följ oss gärna på Facebook!