Fatemeh Khavari – 28 juli 2023

Vem är Fatemeh Khavari?

Fatemeh Khavari är en framstående människorättsaktivist och författare som har spelat en betydande roll inom samhällsengagemang och kampen för mänskliga rättigheter i Sverige. Hennes hängivenhet för att främja jämlikhet och rättvisa har gjort henne till en känd personlighet i landet.

Vad är Fatemeh Khavari känd för?

Fatemeh Khavari är känd för sitt engagemang inom områden som asylrätt, migration och rättigheter för papperslösa. Hon har varit en stark röst för att uppmärksamma och bekämpa orättvisor och ojämlikheter som påverkar utsatta grupper i samhället. Hon har genom sin aktivism och sitt skrivande bidragit till att öka medvetenheten om de utmaningar som människor står inför i sin strävan efter en rättvis behandling och ett värdigt liv.

Var bor Fatemeh Khavari?

Fatemeh Khavari bor för närvarande i Stockholm, Sveriges huvudstad. Det är härifrån hon driver sitt arbete och sin kamp för mänskliga rättigheter. Genom att vara baserad i Stockholm kan hon lättare delta i debatter och samarbeta med organisationer och aktivister som delar hennes vision om en rättvisare värld.

När är Fatemeh Khavari född?

Fatemeh Khavari föddes den 17 juni 1994. Hon är en relativt ung och inspirerande röst inom människorättsaktivismen i Sverige. Trots sin unga ålder har hon redan gjort betydande insatser och visat mod i att utmana systemiska orättvisor.

Hur ser Fatemeh Khavaris familjesituation ut?

Informationen om Fatemeh Khavaris familjesituation är privat och inte offentligt tillgänglig. Det är viktigt att respektera hennes integritet och fokusera på hennes arbete och bidrag till samhället.

Har Fatemeh Khavari sommarpratat innan?

Nej, Fatemeh har inte sommarpratat innan.

Vem sommarpratar logga

Vårt uppdrag är att förse den svenska radio- och poddpubliken med intressant fakta, bakgrund och information om sommarpratarna i programmet "Sommar i P1".

Följ oss gärna på Facebook!