Bert Sundström – 9 augusti 2023

Vem är Bert Sundström?

Bert Sundström är en erkänd och uppskattad utrikesreporter i Sverige, mest känd för sitt arbete på Sveriges Television (SVT). Med sin djupgående journalistik och noggranna rapportering har han vunnit respekt både i Sverige och utomlands och har blivit en pålitlig källa till information om globala händelser och konflikter.

Vad är Bert Sundström känd för?

Bert Sundström är mest känd för sin tjänstgöring som utrikeskorrespondent för SVT. Hans karriär som journalist har tagit honom till varje hörn av världen, och han har rapporterat om allt från politiska val till väpnade konflikter. Bert är kanske mest minnesvärd för hans rapportering från Mellanöstern och särskilt från Egypten under den arabiska våren 2011, där han själv blev allvarligt skadad.

Var bor Bert Sundström?

Bert Sundström bor för närvarande i Stockholm, Sveriges huvudstad. Trots att han ofta reser utomlands för sitt arbete, har han Stockholm som sin bas, en stad känd för sin öppenhet och tolerans – värden som genomsyrar Sundströms journalistik.

När är Bert Sundström född?

Bert Sundström föddes den 6 augusti 1958. Från tidig ålder utvecklade han en passion för journalistik och samhällsfrågor, vilket ledde honom till en lång och framgångsrik karriär som reporter.

Hur ser Bert Sundströms familjesituation ut?

Bert Sundström är gift och har två barn. Trots sitt hektiska och ofta farliga jobb, har han alltid värdesatt sin tid med familjen. Hans kärlek till familjen och sin förståelse för de personliga kostnaderna av globala händelser och konflikter genomsyrar hans rapportering.

Har Bert Sundström sommarpratat innan?

Nej, Bert Sundström har inte sommarpratat innan.

Vem sommarpratar logga

Vårt uppdrag är att förse den svenska radio- och poddpubliken med intressant fakta, bakgrund och information om sommarpratarna i programmet "Sommar i P1".

Följ oss gärna på Facebook!