Robert Hurula – 21 juli 2023

Vem är Robert Hurula?

Robert Hurula är en mångsidig och kreativ svensk artist och konstnär som har gjort avtryck inom musik- och konstvärlden. Med sin unika stil och sitt engagemang för att uttrycka sig genom olika konstformer har han vunnit både kritikernas och publikens uppskattning.

Vad är Robert Hurula känd för?

Robert Hurula är mest känd som frontman i det svenska punkbandet Hurula. Med sin energiska och intensiva scenpersonlighet har han blivit ett namn som förknippas med den svenska punkscenen. Hans låtar, fyllda med starka budskap och rå energi, har berört en hel generation och gjort honom till en ikon inom den svenska musikvärlden.

Var bor Robert Hurula?

Robert Hurula bor för närvarande i Stockholm, Sveriges pulserande huvudstad och ett kreativt centrum för konstnärer och musiker. Staden ger honom en mångfald av kulturella influenser och möjligheter att utveckla sitt konstnärliga arbete.

När är Robert Hurula född?

Robert Hurula föddes den 15 mars 1984. Hans passion för musik och konst började tidigt i livet och har sedan dess fortsatt att växa och forma hans karriär.

Hur ser Robert Hurulas familjesituation ut?

Robert Hurula är en mycket privat person och håller sitt personliga liv utanför offentligheten. Det finns begränsad information om hans familjesituation, men det är känt att han har en nära relation till sina bandmedlemmar och musikaliska kollegor.

Har Robert Hurula sommarpratat innan?

Nej, Robert Hurula har inte sommarpratat innan.

Vem sommarpratar logga

Vårt uppdrag är att förse den svenska radio- och poddpubliken med intressant fakta, bakgrund och information om sommarpratarna i programmet "Sommar i P1".

Följ oss gärna på Facebook!